De beste zwangerschapsboeken voor mannen

De 7 zwangerschapsboeken die elke man gelezen MOET hebben!

Al deze mooie boeken hebben zo hun eigen manier van informatie en de manier waarop dit wordt verteld. Alle informatie komt op hetzelfde neer, uiteindelijk is het het belangrijkst dat jij als aanstaande papa of kersverse papa weet wat er aan de hand is, wat er gaat gebeuren en hoe je hier bij kunt handelen en het onderste uit de kan kunt halen voor je vrouw/vriendin en je aankomende kindje. Met deze boeken kun je jezelf optimaal voorbereiden. Uiteindelijk zul je meer kunnen genieten van alle momenten wanneer je goed bent voorbereid. 

Lees verder
Vluchtkoffer baby checklist: Wat moet er in de vluchttas?

Vluchtkoffer baby checklist: Wat moet er in de vluchttas?

Je zit in de laatste periode van je zwangerschap, eindelijk! Met nog maar een paar weken te gaan voor je uitgerekende datum. Nu is het tijd om na te gaan denken over de vragen; "Wat moet er in de vluchttas", "Wanneer moet ik de vluchtkoffer klaarzetten" en ga zo maar door. Geen zorgen, wij hebben in dit artikel de vluchtkoffer baby checklist voor je gemaakt. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke dingen vergeet mee te nemen voor jezelf, je kindje en de papa.

Lees verder
Chicco Urban Plus Review - De Chicco Urban Plus voor jou uitgetest

Chicco Urban Plus Review - De Chicco Urban Plus voor jou uitgetest

Vandaag de Chicco Urban Plus Review. Wat vinden wij wat deze luxe 3 in 1 Chicco Urban Plus kinderwagen? Hoe goed is deze kinderwagen op onverharde wegen? Is de Urban Plus geschikt voor het openbaar vervoer? Op deze en nog veel meer vragen geven wij antwoord in deze blog. Lees snel verder! >>

Lees verder
Een kinderwagen op afbetaling zonder BKR aanschaffen, hoe doe ik dat?

Een kinderwagen op afbetaling zonder BKR aanschaffen, hoe doe ik dat?

Een kinderwagen op afbetaling zonder BKR. Bij ZEN-Kinderwagen.nl is dit absoluut mogelijk. Dit doen wij via de betaalmethode In3. Je kunt dit ook wel zien als een lease kinderwagen. Na 3 maanden leasen is de kinderwagen 100% van jou. Ook is het mogelijk om bij ons te betalen met Klarna. Wat de voor- en nadelen van deze betaalmethoden zijn, vertellen we je in deze blog. Lees snel verder!

Lees verder
waar op laten bij aankoop van een kinderwagen

Waar moet je bij aankoop van een kinderwagen opletten?

Ben je op zoek naar de beste kinderwagen voor jou, je partner en het kind? Dan is het goed om eerst te kijken, wat het nut van de kinderwagen is. Dus waarvoor en hoe intensief wordt de kinderwagen gebruikt? Vanuit daar is het belangrijk om te kijken naar welke soort het beste bij je past. Een duowagen is bijvoorbeeld ideaal voor een tweeling en een buggy is ideaal voor kinderen tot 4 jaar. 

Lees verder